laupäev, 30. aprill 2011

Kodu-uurimine kui uudishimulike võimalus oma nina igale poole toppida

Täna on siis see koolituspäev ja postituse kirjutamise ajal annab Edith Seegel ülevaadet arhiivide kasutamise võimalusest ja noored ise saavad ka proovida, kuidas see info otsimine käib. Järvamaa tuntuim kodu-uurija Ründo Mülts rääkis oma kogemusest ning andis ka mõistatada mõne eseme päritolu või ülesandeid.
Ees on ootamas Ene Luka ettekanne, kes räägib siis kõige tähtsamast kodu-uurimise juures.

Märkasin, et jüripäeva ülevaade on jäänud andmata. Nagu lubatud - oli saadaval kasemahl, sai taimedega mune värvida. Vahendid meenutasid küll rohkem rämpsu, aga tegelikkuses olime teinud eeltööd ja saanud teada, et sinist saab sinilillega ja kaseviha lehed teevad ilusa kollase... Et sõnajala lehed jäävad ilusti peale ja tammekoor jätab vahva pruunikas-kollase tooni. Muna sai igaüks kaasa.
Kuuldemängu kuulasime ka. 7.mai on see päev, kui saab Ringhäälingumuuseumis teada, kuidas meil selle kuuldemänguga läks. Igal juhul - publikule meeldis. See on kõige tähtsam!

Kõigile siiapoole sõitjatele teadmiseks - kruusajupi peal käis höövel, teerull ja ka soolalahust pandi - seega Vargamäe tee on augu-ja tolmuvaba! Aitäh Maanteeamet!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar