neljapäev, 7. aprill 2011

Vaikus enne tormi

Peast käis läbi mõte, et äkki peaks õuepealse prügikonteineri maa külge kinni naelutama - umbes samamoodi nagu mõned autod talvel libedaga olid (omast arust) maanteede külge kinni naelutatud.
Lubatakse ju Ingot, seda va aprillitormi. Kõlab koledalt, aga eks hiljemalt pühapäevaks ole selge, kui palju ta muuseumi järgmise talve küttepuude eest hoolitses. Kultuurihiies on igal juhul teadmata põhjustel, kuid eeldatavalt siiski lume raskuse tõttu päris mitu kuuske ebakorrektselt ära murdunud. Selles mõttes ebakorrektselt, et murdekoht asub ikka mitme meetri kõrgusel.

Lumi sulab ja koos sellega tulevad päevavalgele ka sügisesed seatembud, mutimetrood ja rotitunnelid. Aga meil on nende vastu üks plaan.

Meil peab olema päris mitu head plaani ka maikuuks, sest õpetajad on täna kõik korraga tulnud mõttele, et peaks muuseumis ekskursiooni broneerima. Selle kevade rekordgrupi suurus on 138 inimest. Mai lõpp ja juuni esimene nädal on juba üsna tihe, seega valikuvõimalused on üsna ahtad, AGA - mai alguses on siin ka väga ilus! Linnud laulavad ja lumi on ka ära sulanud! Enne helistamist vaadake ka koduleheküljelt programme ning alateemat "Koolipäev muuseumis". Kui te juba siiakanti sõidate, siis äkki teete hoopis ühe õueõppe päeva, kus lisaks kirjandusele saab teadmisi ka teistes ainetes! Programmid on praegu üsna soodsa hinnaga ning mitme ainetunni valikul saame parimas hinnas kokku leppida. Võidate ka bussisõidu arvelt! Nii aega kui ka raha.

Ahjaa - aprilli lõpus on ka piisavalt vabu aegu ekskursioonideks ja muudeks tegevusteks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar