kolmapäev, 15. juuni 2011

Vargamäe võistutantsimisest ja Eesti Meistrite Laadast

TeateTants jõuab 20. augustil Järvamaale - see on vist juba paljudel teada. Seda, et Vargamäe Võistutantsimine on selle ürituse varbasoojenduspidu, see pole ehk veel kõigile teada. Kuigi võistu tantsivad sel õhtul täiskasvanute segarühmad, kelle registreerumisaega pikendasime korralduse ajakava selguse huvides 1. augustini, siis vaatama võivad tulla kõik. Vaatama vahvat rahvatantsu, kuulama žürii kommentaare ja avaldama oma arvamust enda lemmiktantsu osas. Ja loomulikult UNTSAKAD! Nemad tantsitavad teid juba alates 21.00st õhtul. Pilet on ainult 7 eurot.


Ja kui juba siiakanti tulla, siis vaadata ära ka etendus "Vargamäe voonake", mis tol õhtul erakorraliselt kell 17.00.
Nüüd aga lähemat infot osalevatele rühmadele:

VARGAMÄE VÕISTUTANTSIMINE
20. august Vargamäel
Päevakava
14.00 – 16.00 Vargamäe Võistutantsimisel osalevate rühmade prooviajad
17.00-19.30 Teatrietenduse „Vargamäe voonake“ vaatamine (pilet 14 eurot)
20.00- 21.30 Vargamäe võistutantsimine ansambli Untsakad repertuaari saatel.
Osalejate toitlustamine.
21.30-00.30 Simman koos ansambliga Untsakad. Võistluse publiku lemmiku ja žürii
lemmiku välja kuulutamine.
22.42. Teatetantsijad jõuavad Harjumaa-Järvamaa piirile
~00.30 Teatetantsijad jõuavad Albusse.

Toitlustamine
Toiduraha 3 eurot inimese kohta palume kanda 1. augustiks 2011 SA A.H. Tammsaare Muuseum Vargamäel arveldusarvele Swedbank 221021552691, märgusõnaga „võistutantsimise toitlustamine rühma nimi“. Menüü sisaldab praadi, magustoitu, jooki ja leiba.
Publiku teenindamiseks on samuti toitlustajad kohapeal.

Prooviaeg
Igale rühmale on laval proovi-aega ette nähtud 10 minutit. Palun andke teada, kes millist prooviaega soovib. Kehtib põhimõte – kes ees, see mees.

Muu oluline info
Kõikidel tantsijatel-juhendajatel on soovi korral võimalik vaadata etendust „Vargamäe voonake“. Pileti hind on 14 eurot. Soovist etendust vaadata palume teada anda 1.augustiks. Simmanist osavõtt osalevatele rühmadele on tasuta. Tasuta on ka bussi või autode parkimine, samuti muuseumi külastus.
Tantsijatel on võimalik riietusruumina kasutada muuseumi laut-õppekeskust.

Palun teatage meile 1. augustiks ka esitusele tuleva loo nimi.
Soovijatel võimalik majutuda Kõrvemaa majutusasutustes, neist lähimad on RMK Simisalu Loodusmaja (2km) ja Rummussaare Puhkebaas (4 km).

Pidu toimub iga ilmaga!!! Küsimuste korral kirjutage programmid(ät)albu.ee

Ja nüüd meeldetuletus ühe sündmuse kohta, mis on juba üsna varsti! Praeguseks registreerunud kauplejad lubavad meile värsket köögivilja, linaseid tooteid, kudumeid, raviteesid, salve, kaltsu-ja trikoovaipu, linikuid, maitsvat toitu, käsitööehteid, väikelastele kudumeid, kaltsunukke, käsitööseepe, vilditud tooteid, kudumeid ja heegeldusi, puitmööblit ja palju muud põnevat. Kultuuriprogrammi ettevalmistus ka käib, samuti on võimalik üht-teist kohapeal ise meisterdada. Toimub ka karjaaedade ja kiviaedade õppepäev - viimasest osa võtta soovijail palume võimaluse korral endast eelnevalt teada anda.










Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar