neljapäev, 31. märts 2011

Tähelepanu, valmis olla, start!

Just sellise alatooniga kirjad-kutsed said saadetud täna võimalikult paljudele Harjumaa, Järvamaa ja Lääne-Virumaa täiskasvanute segarahvatantsurühmadele ja/või nende juhendajatele. Edastatud sai ametlik kutse ja reeglid, millest lähtuda.
Ja - oh imet! Esimene rühm on ka juba kirjas - Väike-Maarjast Tarapita tänagu oma juhendajat hea reaktsiooni eest!

Loodame, et reageerijate hulgas on ka Järvamaa rühmi ning 20. august saab üks tore tantsuõhtu ja öö olema, sest TeateTants on just samal õhtul siinkandis. Küll saab see vahva olema, kui tantsijad lähevad tantsiskledes Vargamäelt alla või tulevad üles!
Kes ise tantsima ei tule, aga soovib vaatama tulla, siis piletite müügi osas saab info täpsemaks 10. maiks.

Vaadake siis albumist pilte ka (tead küll, keri lehte allapoole) - Aune käis sel kevadel esimest korda Kultuurihiies ja seal oli tõeline minevikuvarjude etendus põlvini lumes.

Kuuldemäng sai ka Ringhäälingumuuseumile üle antud ja nii nagu kuulda oli, siis pannakse need rahvale hääletamiseks ka Kuma raadio koduleheküljele või mängitakse neid eetris - veel eile räägiti läbi. Aga hoidke seal ka silma peal ja kõrv valmis. Kui meeldib, siis võib muidugi meie poolt hääletada ka, kui selline võimalus juba antakse.

Tänase päeva pomm-uudis on see, et kui kõik läheb nii nagu peab (ja miks ei peaks), siis on Looduse Omnibuss pühapäeval Vargamäel. Ootame teid kõiki väga ja teeme hoolsalt ettevalmistusi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar