kolmapäev, 13. veebruar 2013

MUUSEUMI MESSIPAKKUMINE

SA A.H. Tammsaare Muuseum Vargamäel osaleb koos teiste Järvamaa ettevõtjatega turismimessil "Tourest 2013".

Esmakordselt on muuseumil messipakkumine:

Kõik, kes registreerivad messi ajal (15.-17. veebruar) oma grupi selleks aastaks muuseumisse eskursioonile, saavad ühe nn. väikeprogrammi tasuta.
Väikeprogrammid on järgmised:
LÜHEMAD PROGRAMMID - kestus 30 kuni 45 minutit.
  • Vihjemäng –  ng, kus tuleb maastikumängule sarnaselt mööda muuseumi territooriumi ringi liikuda ja kokku korjata 11-sõnaline kirjaniku mõttetera (tsitaat).
  • Teeme ise teatrit - oleme Vargamäel mängitud Tõe ja õiguse temaatilistest etendustest välja valinud nii tuntud kui vähem tuntud stseenid, mida saab esitada. Nii on võimalik selgemini tunnetada kunagi elatud elusid.
  • Vargamäe varanduse otsimine - osalejad läbivad erinevaid objekte muuseumi alal, leides sealt vastused küsimustikus esitatud küsimustele.
  • Vargamäe SEITSME võistlus - seitsmevõistluse alade läbiviimisel kasutatakse talu tööriistu ja esemeid. Võimalusel teostatakse teatevõistlusena. Alade seas on näiteks looga alt läbiminek, kotijooks, kaelkookudega vee kandmine jne.
  • Raha-auk - maastikumängu-laadne mäng, kus tuleb kokku saada vihjete alusel pilt Vargamäel väärtuslikest esemetest.
  • Kadunud tegelased - laastudele on kirjutatud Tammsaare erinevate romaanide/jutustuste/näidendite tegelased, kes tuleb sorteerida õigesse korvi.
Nimetatud programme saab tellida ka sünnipäevade ja seminaride vahetegevusteks.
Messipakkumine kehtib kõigile.

Et soodustus kehtiks, tuleks grupi broneering (grupi nimi, suurus, kuupäev ja kontaktisiku andmed) saata aadressile tammsaare@albu.ee.

Broneeringute kinnitamine toimub peale messi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar