neljapäev, 6. oktoober 2011

Sügiskünd ja lehesadu

Sügiskünd Vargamäe näidispõllul on tehtud! Aitäh, Pearu! Lehesadu on ka alanud - tuule ja tormi abil on vahtrad peaaegu paljad.
Sügisene kõrghooaeg on seega täies hoos - nädal, mis algab 17nda oktoobriga on juba gruppidest tulvil - seega palume kaaluda muuseumisse tulekuks muud päeva! Ruumi on näiteks järgmises nädalas, välja arvatud 12. oktoobril - see päev on broneeritud.
Ja head Tallinna-Harjumaa grupid - palun avaldage oma bussijuhtidele survet, et nad ei tuleks üle Aegviidu - see koht on üles kaevatud ja seal tuleb teil foori taga seista. Kasutage muuseumi koduleheküljel olevat juhendit siia sõitmiseks - võidate ajas ja närvikulus! Ehk siis tulge üle Lagedi, Peningi, Alavere...
Üsna mitu juhust on olnud, kus kokkulepitud saabumise aeg lükkub edasi pool tundi või rohkemgi, sest bussijuht on "ise paremini teadnud". Kui pärast teid ei ole ühtki gruppi, siis pole hilinemisest ka väga hullu, aga kui me mingist hetkest peame hakkama teenindama kedagi teist, siis jääb teie ekskursioon lihtsalt lühemaks.
Täname mõistvuse eest!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar